Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

Electronic Engineer Discuss

View: 301|Reply: 2

Problems Hantek 1008C

[Copy link]

1

Threads

1

Posts

1

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
1
Post time 2018-8-5 19:49:47 | Show all posts |Read mode
Hi,
I have a problem with hantek 1008c. Install it in win10 os:
1) probe signal OK (really measure 400 mv P-P and not 2v p-p).
2) When I want to measure primary or secondary coil, two errors appear, the soft switch from "conected" to "searching device" or, a blue screen of windows appears where the PC reboots.


I installed update driver and i try in two diferent PC, but the problems continue...

Thanks.



Reply

Use magic Report

7

Threads

33

Posts

33

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
33
Post time 2018-8-7 13:22:06 | Show all posts
Hi .
Is there still support on this forum from HANTEK personal,
It seems there is no more support here ,it is some weeks now and no questions or complains are answered

14

Threads

1047

Posts

1208

Credits

实习版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
1208
Post time 2018-9-6 13:23:45 | Show all posts




Sir, please connect the metal joint near the USB connector to the ground to test.
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

QQ|Dark room|Mobile|Archiver|Electronic Engineer Discuss

2018-10-17 21:24 GMT+8 , Processed in 0.320035 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list