Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

Electronic Engineer Discuss

View: 87|Reply: 4

Inductive Clamp Causes Looking for device. Hantek1008C

[Copy link]

1

Threads

3

Posts

3

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
3
Post time 2018-7-21 07:14:36 | Show all posts |Read mode
So I am trying to get the inductive clamp to be setup on the secondary ignition system. When I put the clamp on the spark plug wire it will read signwaves for a small amount of time then it will cause the program to stop, and say looking for device. I unplug the clamp and it goes back to connected. I also noticed when I disconnected the inductive clamp it shocked me. Is the clamp defective and letting too much current to go thru? Everything else has been working with the program and Hantek1008C just fine.


Reply

Use magic Report

1

Threads

3

Posts

3

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
3
 Author| Post time 2018-7-21 07:20:19 | Show all posts
I found the exact same problem on YouTube, here is the video.

https://www.youtube.com/watch?v=lgp7WtAt0jY

Any fix?

7

Threads

32

Posts

32

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
32
Post time 2018-7-22 17:02:19 | Show all posts
Hi .
I think you need to use a 20:1 attenuator in the scope channel line
This is also my question to Amy
Do we need to use a attenuatzor between the HT25 and the Scope Channel? is there any documentation for setting up the scope and HT25
as I did not find any information in the C1008 manual or on the Hantek web page for the HT25 pickup.
Please be so kind and inform us on the correct use of the HT25 with C1008



1

Threads

3

Posts

3

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
3
 Author| Post time 2018-7-26 12:57:34 | Show all posts
QMESAR replied at 2018-7-22 17:02
Hi .
I think you need to use a 20:1 attenuator in the scope channel line
This is also my question t ...

I have purchased and received the 20:1 attentuator and the same thing is still happening. Does this mean I have a defect on the attentuator?

7

Threads

32

Posts

32

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
32
Post time 7 day(s) ago | Show all posts
Hi .
Is there still support on this forum from HANTEK personal,
It seems there is no more support here ,it is some weeks now and no questions or complains are answered
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

QQ|Dark room|Mobile|Archiver|Electronic Engineer Discuss

2018-8-14 21:17 GMT+8 , Processed in 0.314396 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list