Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

Electronic Engineer Discuss

View: 689|Reply: 4

Hantek365F issue - only EmV data

[Copy link]

100

Threads

1768

Posts

1929

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
1929
Post time 2020-12-7 09:28:03 | Show all posts |Read mode

Customer Consultation

Dear.I hope you are doing well
I purchased the device Hantek365F with total costs of $240 via Aliexpress, 'ZeDaShuaiQ Store' is the seller. And it worked for a few days. (Except measuring T.  Measuring temperature makes a mistake about -10 degrees of Celsius).
But now I have a bigger problem. On display I have only the result EmV and nothing else. There is no data in the log, but when I change selection mode from V to A or some other I get feedback from the device. I heard a click inside. Also I have tried to start stop mode but nothing changes. More. I installed the app on another computer and the situation is the same.

Can you help me to fix the application for it? On the contrary I wasted $240.



Reply

Use magic Report

100

Threads

1768

Posts

1929

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
1929
 Author| Post time 2020-12-7 09:32:48 | Show all posts
Edited by amy at 2020-12-7 09:36

Reply

The reason for the result EV should be that U20 is broken. Please try to replace it.
The chip model of U20 is FS9922-DMM4, or it can be replaced by CS7729-001.


If the temperature is not accurate, please refer to the standard value, carefully adjust the adjustable part in the follow picture to calibrate the temperature.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

0

Threads

2

Posts

2

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
2
Post time 2020-12-7 22:43:39 | Show all posts
Dear
Are you serious? This device is brand new. And also, I'm not able to change this chip.
Is there same reset procedure or something like that?
Thank you a lot in advance

100

Threads

1768

Posts

1929

Credits

版主

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Credits
1929
 Author| Post time 2020-12-14 15:47:23 | Show all posts
Sorry, it is recommended to contact the seller to return to factory for repair.

0

Threads

2

Posts

2

Credits

新手上路

Rank: 1

Credits
2
Post time 2021-1-20 19:16:26 | Show all posts
I didn't success to return to factory for repair. It is to expensive concerning delivery costs and supplier ZeDaShuaiQ Store is not cooperative. Is there another way to fix it? Some kind of hard reset or something like that?
I ask it in reason of, when i change a mode of measuring in apps, in device i hear switching relays response noise. but on display is only result EmV
Thank you in advance!
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

QQ|Dark room|Mobile|Archiver|Electronic Engineer Discuss

2021-3-3 18:55 GMT+8 , Processed in 0.345400 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list